Team

Charlotte Van Gorp

Charlotte Van Gorp
Partner en groom

In 2008 leerden Charlotte en Glenn elkaar kennen en dat klikte meteen. Hoewel ze toen helemaal niets met paarden deed, is ze nu toch een fanatiek teamlid. Charlotte besteedt zo veel mogelijk van haar vrije tijd aan de trainingen en gaat mee naar alle wedstrijden. Ze is een vaste waarde op de koets met de dressuur en vaardigheid. Charlotte zorgt ervoor dat de paarden er steeds netjes uitzien.

 
Kris Geerts

Kris Geerts
Vader

Kris is altijd groom geweest bij zijn schoonvader, Achille Snoeys. Voor hij zijn vrouw leerde kennen, had hij helemaal geen ervaring met paarden. Nu is hij misschien wel de fanatiekste van het team. Vroeger heeft hij zelf ook de leidsels in handen genomen en enkele oefenwedstrijsen gereden met een dubbelspan van Achille. Toch is zijn ambitie niet om zelf te mennen, maar deze sport beoefenen met zijn gezin vind hij geweldig. Nu heeft Kris veel functies in het team: sponsor, chauffeur, mental coach, groom en grote fan.

Chris Snoeys

Chris Snoeys
Moeder

Chris heeft het paardenvirus al van kleins af in haar bloed. Op jonge leeftijd startte ze haar carrière in de paardensport als amazone. Later ging ze groomen bij haar vader, Achille. Nu verzorgt ze thuis dagelijks de paarden en zorgt ervoor dat alles tip top in orde is om op wedstrijd te vertrekken. Ook op wedstrijd is ze niet te missen.

 
Gitte Geerts

Gitte Geerts
Zus

Gitte heeft nooit de drang gehad om zelf te rijden. Maar ze staat helemaal achter haar broer en leeft enorm mee met de paarden en de sport. Gitte zit mee op de koets tijdens de dressuur en vaardigheid. Ook de marathon schrikt haar niet af. Thuis staat zij altijd klaar om mee te trainen en de parden te verzorgen. Onmisbaar!

Jiles De Vos

Jiles De Vos
‚ÄčKlusjesman

Jiles is sinds 2014 lid van het team. Hij is de vriend van Gitte en een echte "handige Harry". Altijd paraat om te helpen en te groomen waar nodig. Het is extra pret als Jiles er ook bij is!

 
Rodrigo Verstraeten

Rodrigo Verstraeten

Groom

Rodrigo is eind 2016 bij het team gekomen. Glenn kwam als lesgever in contact met Rodrigo bij zijn manege Groenendijk. Al snel ontstond er een goede band die leidde tot een prima samenwerking. Rodrigo gaat voortaan mee in de marathon als backstepper.