Paarden

Zeron

Zeron
Roepnaam: Zeron
°2004, Nando x Droomwals (ruin, KWPN)

Sinds augustus 2015 is Zeron lid van het team. Hij werd aangekocht bij vierspanmenner Herman ter Harmsel. Zeron is zowel vooraan als achteraan inzetbaar in het vierspan, dit ervaren paard werd dus snel een vaste waarde in het span. Hoewel hij iets donkerder is van kleur, vormt deze zweetvos toch een prima team met de andere vossen. 

De Solist

De Solist
Roepnaam: Danny
°2008, Wervelwind (ruin, KWPN)

Danny kwam samen met Dash terecht bij stal Geerts via Henk van der wiel. Hij is: braaf, eerlijk, rustig, gemakkelijk, maar ook oersterk en een soepele beweger. Danny brengt niet alleen rust maar ook power in het span. Hij veroverde snel een vaste plaats voor de drie proeven als achterpaard in het team.

Dash

Dash
​Roepnaam: Dash
°2008, Nando (ruin, KWPN)

​Dash, die samen met Danny naar Oostmalle kwam via van der Wiel, is een chique tuiger die zowel voorop als achteraan staat in het vierspan. Een eye-catcher in de dressuur en een stabiele factor in de vaardigheid. Hij is soms wat 'spooky' maar doet in de ring steeds wat van hem gevraagd wordt. Dash zijn volle broer, Splash, was ook actief in de vierspansport voor de USA.

Erdball

Erdball
Roepnaam: Bali
°2009, Unieko x Jonker (ruin, KWPN)

Erdball werd als 2-jarige kampioen bij de hengsten in Ermelo en behaalde de tweede bezichtiging op de hengstenkeuring. In 2013 werd hij aangekocht bij Stal Ardesch.
Zijn uitzonderlijke manier van lopen en zijn atletische lichaam typeren hem. Bali staat voorop in de marathon en vaardigheid, maar is ook een prima invaller voor de dressuur. 

Birckhouse Billie

Birckhouse Billie
Roepnaam: Billie
°2006, Onbekend (ruin, KWPN)

Billie kwam begin 2018 via Koos de Ronde vanuit de USA naar de stallen in Oostmalle. Billie is misschien de fijnste van het team, maar het is een echte leeuw in de marathon. Bovendien loopt hij ook voorop in de dressuur, hij vormt een mooi duo met Dash.

Snel, sterk, een allrounder. Welkom in het team Billie!