Zandhoven: eerste plaats

Zandhoven: eerste plaats

Glenn en zijn team behaalden de eerste plaats tijdens de nationale dressuur- en vaardigheidswedstrijd in Zandhoven. Hoewel de menner nog niet helemaal tevreden was met zijn dressuurproef, vielen de imponerende Tuigers toch in de smaak bij de jury. Volgens Glenn zaten er nog een paar storingen in het span die ervoor zorgden dat hij niet voluit kon rijden. 

Glenn: "Het moet niet goed zijn, het moet perfect zijn!"

 

Toch leverde de proef een score op van 44 punten. Net een puntje achter de winnaar van deze eerste poef. Een verdiende tweede plaats!

 

Bij de tweede proef, de vaardigheid, werd het verschil gemaakt. Glenn kon als enige foutloos blijven. De balletjes bleven op de kegels en 28 seconden binnen de toegestane tijd. Deze prestatie zorgde er dus voor dat Glenn van de tweede naar de eerste plaats steeg. 

 

En zo begint het nieuwe outdoor seizoen heel goed. "Aangezien het helaas de laatste editie was van CAN Zandhoven, geeft het een goed gevoel om deze op mijn naam te kunnen schrijven! Nu wordt het span klaar gemaakt voor de internationale wedstrijd te Horst, ik zal dan ook mijn uiterste best doen om daar weer optimaal te presteren!"

 

volledige uitslag: 

http://galop.be/nieuws/15488/dossier-zandhoven-can-can-12-13-04-2014