Driving Valkenswaard International

Driving Valkenswaard International

Een topprestatie voor Team Glenn Geerts !!

 

Begin juni waren de menners te gast in het mooie Valkenswaard, bij niemand minder dan regerend wereldkampioen Boyd Exell. Een prachtige accomodatie voor topsport. 

 

Bicycle Challange: donderdagavond werd er een speciale extra proef georganiseerd voor de menners en hun grooms. Per fiets moest er een indoorparcours afgelegd worden, en zo snel mogelijk natuurlijk, met een elektrische 'fat bike'. Sam, Rodrigo en Glenn gingen als een speer. Met een snelste tijd in de eerste ronde! In de finale werden ze nipt tweede, krachtpatsers!

 

Dressuur: vrijdag zat het al meteen goed voor Glenn en zijn team. Een prachtige strakke proef van 48,14 punten. Een 6e plaats, op naar de marathon!

 

Marathon: een mooie, maar pittige marathon. Foutloos, technisch en voorwaarts gereden. Zo werd Team Geerts 3e in de marathon en steeg ook naar een 3e plaats in het tussenklassement. 

 

Vaardigheid: zoals de rest van de wedstrijd, ook weer een mooi kegelparcours. Glenn bleef foutloos, slechts een kleine tijdsoverschrijding. Dus al zeker van een 3e plaats... Glenn legde druk, en werd uiteindelijk knap 2e!! Dat is ook weer een goede zaak voor de wereldbekerpunten!