CAI*** Horst 2017

CAI*** Horst 2017

Van 19 tot 23 april was team Glenn Geerts aanwezig tijdens de internationale wedstrijd in Horst/Kronenberg, en dat op de prachtige locatie De Peelbergen.

 

Met een 10e plaats in de dressuur blikt Glenn uiteindelijk tevreden terug: "Toen ik de ring verliet was ik eerst niet helemaal happy. Tijdens het losrijden liep het gewoon nóg beter. In de ring zaten er enkele schoonheidsfoutjes in die ervoor zorgden dat ik niet onder de 50 scoorde. Achteraf gezien was het een nette en ontspannen proef. Ik heb weer huiswerk."

 

De marathon was top. Ouwe trouwe Red mee als achterpaard. Power en vertrouwen in het span! Ondanks een balletje in H3 en een langere weg in H5, behaalde Glenn en zijn mannen een 5e plaats, met in de laatste hindernis een snelste tijd.

 

De laatste dag behaalde Glenn helaas geen top 10-plaats in de vaardigheid. "Één pechbal kunnen we misschien nog door de vingers zien, maar twee ballen en een tijdsoverschrijding is gewoon te veel. Dit moet beter!"

 

Team Glenn Geerts behaalde uiteindelijk een mooie 7e plaats in het totaal. Hiermee zijn ook de eerste wereldbekerpunten binnen. Van 10 tot 14 mei staat er weer een prachtige wedstrijd op de planning: The Royal Windsor Horse Show