CAI** Ermelo

CAI** Ermelo

De laatste generale repetitie voor de internationale World Cup kwalificatiewedstrijden is een feit. Een koud maar interessant weekend voor Glenn en team.

 

DRESSUUR

 

Een nette en voorwaartse proef werd beloond door de internationale jury met 51,93. Niet slecht, maar volgens Glenn kan het nog beter. "We zijn tevreden met deze score, maar we weten goed genoeg dat er nog meer in zit. Het achterspan doet het prima en maakt geen fouten. Patja moet nog iets aandachtiger zijn en Scamp moet nog iets meer ontspannen de ring in. Nog meer voorbereidingen ondernemen in Horst dus."

 

MARATHON

 

De menners kregen slechts vijf hindernissen voorgeschoteld, maar wel met voldoende alternatieven en mooie lijnen. Glenn vond dit de ideale gelegenheid om Di Luca in te schakelen in de marathon. En die deed het weer goed. Niet op kruissnelheid, maar wel vlot en veel geleerd.

 

VAARDIGHEID

 

De laatste proef reed Glenn weer met zijn normale opstelling en dat was er aan te zien. Het waren niet de moeilijkste lijnen in het parcours, maar een krappe tijd zorgde ervoor dat er heel snel moest gereden worden en dat maakte het toch moeilijk. Glenn liet alle ballen liggen en reed slecht 3 seconden buiten de toegestane tijd, zo won hij de vaardigheid.

 

Met een derde plaats in het totaalklassement kan Glenn tevreden terugblikken en zit zo op koers voor Horst.