Bornem

Bornem

Een koud maar goed begin van het nieuwe seizoen voor Glenn en zijn team. Afgelopen weekend werd de eerste outdoor (dressuur en vaardigheid) van het seizoen gereden in Bornem. Een ideale generale repetitie voor de aankomende internationale wedstrijden. 

 

Beste score!

 

Volgens Glenn kon de proef nog beter, maar een paar typische "eerste-wedstrijd-van-het-seizoen" foutjes weerhielden de jury er niet van om de voorwaartse en gedurfde proef te belonen met een score van 43,95.

Deze score is niet alleen Glenn's persoonlijk record maar het was ook het beste resultaat van de hele dag.

 

"Een verdiende winterrust in combinatie met de extra begeleiding van Lannoo ivm het voederen liggen aan de basis van de goede conditie waarin onze paarden verkeren. Ideaal om zo het seizoen te kunnen starten. Daarnaast doe ik zelf steeds meer ervaring en kennis op en ik leer mijn paarden steeds beter kennen."

 

Di Luca's debuut

 

Glenn besloot om Di Luca voor het eerst in te zetten in de vaardigheid tijdens deze nationale wedstrijd. Di Luca deed het prima voorop in het vierspan en heeft weer veel geleerd. Af en toe moest Scamp nog wat wennen aan zijn nieuwe partner. Helaas vielen er drie balletjes, maar wel binnen de toegestane tijd en de eerste plaats van de dressuur kwam hiermee niet in gevaar. "Ik wil natuurlijk altijd foutloos rijden, maar het kan beter hier gebeuren dan op een internationale wedstrijd. Het was een krap en technisch parcours, een goede training dus. Ik heb nu weer info en weet waar ik aan moet werken. Op naar Ermelo!"

 

 

Uitslag:

 

1. Glenn Geerts

2. Dries Degrieck

3. Eddy Van Dijck

 

 

De gedetailleerde resultaten vind je via:

 

http://www.galop.be/files/media/cache/59790-5ea7dd7e6d33addf3b99a8ee1ef2a4da.pdf