Aachen World Equestrian Festival

Van 11 tot en met 23 augustus staat het Europees Kampioenschap voor springen, dressuur, vierspannen, reining en voltige op de kalender in Aken. Daarnaast wordt er op 30 en 31 mei in Aken een internationale spring-en dressuurwedstrijd gehouden, waarbij de vierspannen een plekje in het programma hebben gekregen van deze mei-editie.

 

Tien top-vierspanrijders ontvangen een uitnodiging voor de Jump & Drive wedstrijd op zaterdag 30 mei en voor de outdoor minimarathon volgens Wereldbekerformat op zondag 31 mei, beiden in het prachtige hoofdstadion.

 

Glenn heeft inmiddels een uitnodiging ontvangen en zal in mei afreizen naar Aken om daar de strijd aan te gaan met menners uit verschillende landen. "Ik hoopte wel hier aan deel te kunnen nemen, maar het was toch afwachten aangezien er slechts 10 menners zullen uitgenodigd worden. Wij zijn in ieder geval blij dat we België kunnen vertegenwoordigen tijdens dit top evenement!"

 

Naast deze speciale editie staan er nog meer prachtige wedstrijden op de planning met het EK in Aken als belangrijkste doel voor dit jaar. Maar ook wedstrijden als Vecses, Riesenbeck, Nebanice, Windsor,... zullen niet ontbreken. Bovendien wil Glenn zich graag weer kwalificeren voor de World Cup 2015-2016.

De volledige kalender verschijnt weldra op de website.