Voor de 3e keer Belgisch Kampioen!

Belgisch Kampioen 2015 !!

 

Elsegem, een ideale afsluiter van het outdoorseizoen. Glenn wist met zijn team de overwinning binnen te halen op het BK dat georganiseerd werd bij Willy Naessens.

 

Na een uitstekende dressuur van 48 punten en een foutloze vaardigheid, nam Glenn de leiding met een voorsprong van 6 punten.

 

Ook in de marathon ging team Geerts voor een overwinning. Op een kleine hapering na in hindernis 6, liep alles volgens plan: vlot voorwaarts en safe. Spannend tot op de laatste moment, maar uiteindelijk wist Glenn zijn voorsprong te vergroten tot meer dan 25 punten.

 

Zo sluit team Geerts het outdoorseizoen mooi af met deze Belgische titel, en dat ondertussen voor de derde keer.

 

"Het vierspan mag nu genieten van een welverdiende rustperiode na een lang en heftig seizoen. Ikzelf doe het nu ook een weekje rustig aan en dan beginnen de voorbereidingen voor de indoors. Indoor Utrecht, 3 oktober, wordt een eerste test. Daar start ik met het span van Tom Leys, een potentieel indoorspan waarover ik deze winter eventueel kan beschikken. Naast dit span komen er ook nog andere paarden in aanmerking, dus dat wordt trainen en testen."